Αρχική Έργα Κτιριακά Υπηρ.Συμβούλου Μεγάλοι Πελάτες
ΛΑΤΩ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο ΛΑΤΩ ΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 2002 από μηχανικούς με πολύχρονη εμπειρία και πολύπλευρη εξειδίκευση σε σύνθετα έργα πολιτικού μηχανικού και ηλεκτρομηχανολογικά.

Οι ιδρυτές μηχανικοί με την από το 1970 μέχρι σήμερα, συμμετοχή τους στην διοίκηση άλλων μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών και ομίλων, διαθέτουν πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία στην εκτέλεση συνθέτων και μεγάλης κλίμακας έργων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα καθώς και στην εκτέλεση εξειδικευμένων έργων τηλεπικοινωνιακών και ενέργειας.

Πιστοποιητικά

Η ΛΑΤΩ ΤΕΧΝΙΚΗ με τους εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους συνεργάτες της αναλαμβάνει και παρέχει :

  • Πιστοποιητικά Ενεργειακής απόδοσης
  • Πιστοποιητικά Πυρασφαλείας
  • Πιστοποιητικά Ηλεκτρολόγου (ΔΕΗ)
  • Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας
  • Πραγματογνωμοσύνες
  • Τεχνική Υποστήριξη σε Διαιτησίες και Νομικές διεκδικήσεις
 

Ιστοσελίδα φιλική για πρόσβαση

CTR+ (μεγέθυνση) ή CTR- (σμίκρυνση)

 

Κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι η κατασκευή και η διαχείριση σε :

Η ΛΑΤΩ ΤΕΧΝΙΚΗ αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών αρχιτεκτονικών, στατικών υπολογισμών, ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, τοπογραφικών εφαρμογών και αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων. Διαθέτει δίκτυο συνεργατών μηχανικών εξειδικευμένων σε θέματα πληροφορικής, ακουστικής, φωτισμού, Ανανεωσίμων πηγών ενεργειας και νομοθεσίας περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Η ΛΑΤΩ ΤΕΧΝΙΚΗ αναλαμβάνει την έκδοση οικοδομικών αδειών ,αδειών λειτουργίας ,αδειών κατεδάφισης καθώς και την επαφή με όλες τις υπηρεσίες του Κρατικού μηχανισμού που απαιτούνται για την υλοποίηση ενός έργου

.

 

Επικοινωνήστε για πληροφορίες:

construction@lato-texniki.com

(+30) 210 8663470

Αγαθουπόλεως 35, 112 52 Αθήνα